Zaščita pred soncem

Dermatološka zaščita kože pred soncem

17 maja 2017

Pri izbiri ustreznega zaščitnega sredstva pred soncem velikokrat naletimo na težavo. Nikakor ne najdemo ustrezne rešitve za naš tip kože. Vedno več posameznic pravi, da je njihova koža občutljiva na sonce. To se izraža v obliki neprijetnega pekočega občutka, rdečice ali srbečice.Pri also izbiri alsoustreznega zaščitnega sredstvaalso pred soncem velikokrat naletimo na težavo. Nikakor ne najdemo ustrezne rešitve za naš tip kože. Vedno več posameznic pravi, da je njihova koža občutljiva na sonce.also To se izraža v obliki neprijetnegaalso pekočega občutka, rdečice alsoali srbečice.also

Iz Laboratorija Bioderma zato prihaja rešitev, posebej prilagojene za specifične potrebe kož.

Linija PHOTODERM nudi najvišjo stopnjo zaščite pred UVA in UVB žarki. Zmanjšuje možnost poškodb celic, deluje proti prostim radikalom, ščiti celice imunskega sistema in DNA. Vsi izdelki so vodoodporni, nekomedogeni, koža jih odlično prenaša, so fotostabilni in hipoalergeni.alsoPri izbiri ustreznega zaščitnega sredstva pred soncem velikokrat naletimo na težavo. Nikakor ne najdemo ustrezne rešitve za naš tip kože. Vedno večalso posameznic pravi, da je njihova koža občutljiva na sonce. To se izraža v obliki neprijetnega pekočega občutka, rdečice ali srbečice.

Iz Laboratorija Bioderma zato prihaja rešitev, posebej prilagojene za specifične potrebe kož.

Linija PHOTODERM nudi najvišjo stopnjo zaščite pred UVA in UVB žarki. Zmanjšuje možnost poškodb celic, deluje proti prostim radikalom, ščiti celice imunskega sistema in DNA. Vsi izdelki so vodoodporni,also nekomedogeni,also koža jih odlično prenaša, so fotostabilni in hipoalergeni.Pri izbiri ustreznega zaščitnega sredstva pred soncem velikokrat naletimo na težavo. Nikakor ne najdemo ustrezne rešitve za naš tip kože. Vedno več posameznic pravi, da je njihova koža občutljiva na alsosonce. To se izraža v obliki neprijetnega alsopekočega občutka, rdečice ali srbečice.

Iz Laboratorijaalso Bioderma zato prihaja rešitev, posebejalso prilagojene za specifične potrebe kož.

Linija PHOTODERM nudialso najvišjo stopnjo zaščite pred UVA in UVB žarki. Zmanjšujealso možnost poškodb celicalso, deluje proti prostim radikalom, ščiti celice imunskega sistema in DNA. Vsi izdelki so vodoodporni, nekomedogeni, koža jih odlično prenaša, so fotostabilni in hipoalergeni.

Poiščite ustrezno zaščito predalso soncem, primerno alsoza potrebe vaše kože:

  

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

IŠČI PO STRANI

SPREMLJAJTE NAS

COPYRIGHT BIODERMA SLOVENIJA 2018.