slika1
slika1

BIOLOGIJA V VLOGI DERMATOLOGIJE

Srce pristopa Laboratorija Bioderma je prizadevanje ostati na čelu znanstvenega znanja iz biologije in dermatologije, za kar se prizadevajo z raziskavami in razvojem. Po letih dela z vrhunskimi mednarodnimi strokovnjaki, je Bioderma postala ključni igralec in igra odločilno vlogo pri izvajanju raziskovalnih odkritij za kožne bolezni. Sodeluje z raziskovalci in zdravniki v vsaki fazi razvoja izdelka.

V BIOLOGIJI

Poslanstvo Laboratorija BIODERMA je bilo vedno v razumevanju kože in njenega delovanja, zato da bi znali popraviti neravnovesja, ki v njej lahko nastanejo. Potrebna so globoka razumevanja biologije, da lahko razumemo vzroke pojavov, preden zdravimo posledice. Laboratorij BIODERMA sodeluje s številnimi nacionalnimi in mednarodnimi strokovnjaki in laboratoriji, z naprednimi znanji na področju biologije kože. Raziskave nam ponujajo ključ do razumevanja vzrokov nepravilnosti na koži in kujejo pot do novih dermatoloških odkritij.

1977
1985

PRIČAKOVANJA V DERMATOLOGIJI

Pri razvoju izdelkov se je Laboratorij BIODERMA vedno zanašal na klinične raziskave in tako je še danes. Glavni vir informacij so raziskave, ki identificirajo problem in nanj zahtevajo odgovor.
Glavni vir informacij so raziskave, ki identificirajo problem in zahtevajo odgovor nanj. Skozi proces raziskovanja je nato pomembno sodelovanje, s katerim se zagotovi učinkovitost vsakega izdelka. Klinična testiranja zagotovijo najboljšo sestavo in prilagodljivost koži. Laboratorij BIODERMA pogosto objavlja znanstvene in klinične študije, skupaj s priznanimi mednarodnimi laboratoriji.

REFERENČNI PATENTI

Raziskave in napredki v znanju biologije kože dajejo ekipam v laboratorijih ugotovitve, ki jim omogočajo patentiranje novih patentov. Izkoristek kapacitet laboratorijev ponuja konkretne in učinkovite rešitve za različne težave s kožo. Patenti Laboratorija BIODERMA niso vkovani v kamen: Stalno se spreminjajo in ostajajo v stiku z novimi spoznanji v biologiji kože in se tako prilagajajo potrebam dermatologov in zadovoljujejo pričakovanja njihovih bolnikov.

1992
2001

LESTVICA BIODERMA JE
SESTAVLJENA IZ 8 EDINSTVENIH
NAČEL:

Biološki patenti
Vsi izdelki Bioderma so formulirani s strani skupin biologov in dermatologov. Temeljijo na biološkem načinu delovanja, ki deluje na izvor in posledico dermatološkega problema ter jih dolgoročno popravlja. Edinstven pristop omogoča razvoj vodilnih patentov v dermatologiji in biologiji.

Kožna toleranca
S pomočjo razvoja edinstvenega patenta D.A.F. (Dermatological Advanced Formulation), formule BIODERMA izboljšujejo toleranco kože in okrepijo njeno odpornost na okolje. Ta patent je prisoten v vseh naših izdelkih.

Dermatološka varnost
BIODERMA zagotavlja popolno učinkovitost in odlično toleranco, tudi pri najbolj občutljivi koži. Uporabljamo izključno sestavine, ki so resnično potrebne. Izbiramo najbolj čiste sestavine v ustreznih odmerkih. Prednost dajemo molekulam, ko se že sicer prisotne v koži.

Znanstveno priznane aktivne sestavine
Sestavine, ki jih uporablja BIODERMA, so jasno definirane in imajo priznano znanstveno dokumentacijo. Za naše formule izpolnjujejo dva temeljna kriterija: biološko učinkovitost in dermatološko varnost.

Izbor sestavin
BIODERMA strogo izbira surovine in materiale, ki so dermatološko prepoznani po njihovi učinkovitosti in varnosti.

Testi varnosti in učinkovitosti
BIODERMA spoštuje najbolj stroga priporočila s strani znanstvenih strokovnjakov in izkušenih dermatoloških društev. Na tržišču vsak izdelek BIODERMA izpolnjuje nadzorne standarde, ki veljajo v farmacevtski industriji.

Klinični preizkusi
Na vseh izdelkih BIODERMA so narejene klinične študije, izpeljane pod nadzorom strokovnjakov dermatologov, alergologov in toksikologov. Te študije so redno objavljene v vodilnih znanstvenih revijah.

Popolna sledljivost
BIODERMA je zadolžena za preverjanje izvora in zagotavljanje popolne sledljivosti sestavin in izdelkov v skladu s standardi, ki veljajo v farmacevtski industriji.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

IŠČI PO STRANI

SPREMLJAJTE NAS

COPYRIGHT BIODERMA SLOVENIJA 2018.