slika1
slika1

BIOLOGIJA V VLOGI
DERMATOLOGIJE

Srce pristopa Laboratorija Bioderma je prizadevanje ostati na čelu znanstvenega znanja iz biologije in dermatologije, za kar se prizadevajo z raziskavami in razvojem. Po letih dela z vrhunskimi mednarodnimi strokovnjaki, je Bioderma postala ključni igralec in igra odločilno vlogo pri izvajanju raziskovalnih odkritij za kožne bolezni. Sodeluje z raziskovalci in zdravniki v vsaki fazi razvoja izdelka.

VEDNO NAPREJ V BIOLOGIJI

Poslanstvo Laboratorija BIODERMA je bilo vedno v razumevanju kože in njenega delovanja, zato da bi znali popraviti neravnovesja, ki v njej lahko nastanejo. Potrebna so globoka razumevanja biologije, da lahko razumemo vzroke pojavov, preden zdravimo posledice. Laboratorij BIODERMA sodeluje s številnimi nacionalnimi in mednarodnimi strokovnjaki in laboratoriji, z naprednimi znanji na področju biologije kože. Raziskave nam ponujajo ključ do razumevanja vzrokov nepravilnosti na koži in kujejo pot do novih dermatoloških odkritij.

1977
1985

PRIČAKOVANJA V DERMATOLOGIJI

Pri razvoju izdelkov se je Laboratorij BIODERMA vedno zanašal na klinične raziskave in tako je še danes. Glavni vir informacij so raziskave, ki identificirajo problem in nanj zahtevajo odgovor.
Glavni vir informacij so raziskave, ki identificirajo problem in zahtevajo odgovor nanj. Skozi proces raziskovanja je nato pomembno sodelovanje, s katerim se zagotovi učinkovitost vsakega izdelka. Klinična testiranja zagotovijo najboljšo sestavo in prilagodljivost koži. Laboratorij BIODERMA pogosto objavlja znanstvene in klinične študije, skupaj s priznanimi mednarodnimi laboratoriji.

REFERENČNI PATENTI

Raziskave in napredki v znanju biologije kože dajejo ekipam v laboratorijih ugotovitve, ki jim omogočajo patentiranje novih patentov. Izkoristek kapacitet laboratorijev ponuja konkretne in učinkovite rešitve za različne težave s kožo. Patenti Laboratorija BIODERMA niso vkovani v kamen: Stalno se spreminjajo in ostajajo v stiku z novimi spoznanji v biologiji kože in se tako prilagajajo potrebam dermatologov in zadovoljujejo pričakovanja njihovih bolnikov.

1992
2001

GLAVNE INOVACIJE BIODERMA

1977: Nodé – Prvi šampon brez detergenta
Prvi šampon, ki spoštuje fiziološko ravnovesje lasne čebulice in ohranja biološke značilnosti hidrolipidnega filma lasu. Rezultat so čisti in zaščiteni lasje, lasišče pa ne razdraženo.

1991: Sensibio H2O – Micelarni losjon
Prvi in edini dermatološki micelarni losjon, ki je biološko popolnoma kompatibilen s kožo – nežno jo očisti in upošteva njeno naravno ravnovesje. Estri maščobnih kislin, sestavni del micelov, ki je podoben fosfolipidom v membrani kožnih celic, pomagajo naravno obnoviti hidrolipidni zaščitni plašč kože, ki skrbi za odpornost in udobje, ter skrbijo za optimalno odstranjevanje ličil.

2002: Photoderm – Celična Biozaščita™
Photoderm: Prva dermatološka sončna linija, ki nudi optimalno površinsko zaščito pred UVA in UVB žarki in notranjo, celično zaščito – ohranja biološko strukturo, odgovorno za imuniteto kože, in poveča samoobrambo celic pred rakom, staranjem in vnetji.

2004: Sebium AKN – The Fluidactiv™ patent
Namenjen koži, nagnjeni k aknam, Fluidactiv™ patent deluje na glavni vzrok nastanka aken: povečanje sebuma. Fluidactiv patent biološko uravnava povečanje sebuma in njegovo kakovost, s čimer prepreči nastajanje mozoljev, ogrcev in peg.

2005: Hydrabio – Aquagenium™
Ta patent spodbuja naravne vlažilne sposobnosti kože. Aktivne sestavine patenta Aquagenium® delujejo bolj ciljano in učinkovito, saj ponovno aktivirajo naravni vlažilni proces in spodbujajo cirkulacijo vode znotraj celic. Kožo nauči zadrževati vlago in ji biološko pomaga povrniti sposobnost naravnega vlaženja in zadrževanja vode, ki je bistveno za njeno ravnovesje.

2007: Atoderm PP - Ecodefensine™
Namenjen zelo suhi do atopijski koži, Ecodefensine™ patent spodbuja samoobrambo kože. Ohranja ravnovesje kožne flore in obnavlja ter krepi kožno bariero. Poveča sintezo lipidov in zavira rast bakterij, ki so glavni povzročitelj ponavljajočih se stanj atopije.

2010: Matricium – Medicinski pripomoček za regeneracijo tkiva
Matricium je svetoven patent in znanstveno priznana inovacija za zdravje kože. MATRICIUM medicinski pripomoček poustvari 100% biomimetično mikro-okolje, ki oskrbuje bistvene elemente, ki spodbujajo obnavljanje celic in regeneracijo tkiva.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

IŠČI PO STRANI

SPREMLJAJTE NAS

COPYRIGHT BIODERMA SLOVENIJA 2018.