Težave s kožo? Reši jih lahko Cicabio!

Cicabio je 2. najpogosteje predpisan izdelek francoskih dermatologov. Obnavlja epidermis kože, vlaži, deluje protibolečinsko in proti srbenju. Namenjen je celotni družini, tudi dojenčkom in otrokom.

Cicabio predstavlja rešitev za številne resne kožne težave.

1. Kožne težave

2. Poškodbe

3. Posegi

Cicabio deluje na vse stopnje celjenja kože, od prve faze naprej

Medtem ko ostale tovrstne kreme delujejo predvsem na drugo stopnjo celjenja kože (obnavljanje), je Cicabio prva nega, ki deluje že na sam začetek obnovitvenega procesa in tako zagotavlja ustrezno »osnovo«.

Cicabio spodbudi in optimizira obnovo kože

VEGF (vaskularni endotelijski rastni faktor) igra glavno vlogo pri rasti novih krvnih žil.  Resveratrol je polifenol, ki je naravno prisoten v mnogih rastlinah (v velikih količinah v grozdnih peškah).  Ima močne antioksidacijske in zaščitne lastnosti in stimulira VEGF. Njegova učinkovitost je bila dokazana z in vivo ter in vitro testi.

Cicabio čisti

Bakrov sulfat in cink sta močna čistilna agenta, ki globinsko čistita lezije in preprečujeta sekundarno infekcijo. Bakrov sulfat spodbuja in optimizira celjenje s stimuliranjem izločanja VEGF. Deluje kot antiseptik, saj uniči in/ali prekini razvoj vseh bakterij, ki bi lahko »okužile« predel okoli rane. Spodbudi zapiranje rane – cinkov sulfat dopolnjuje bakrov sulfat. Zaradi cinkovih protivnetnih lastnosti okrepi čiščenje in pomirjanje kože.

Cicabio lajša nelagoden občutek zaradi rane in blaži srbenje

Antalgicine je močna aktivna pomirjujoča sestavina. Je derivat (ester) kiotorfina, kateri je naravno prisoten v koži in zmanjšuje zaznavanje vročine in zbadanje. Antalgicine zmanjšuje srbenje, ki se pojavi pri zapiranju rane.

Centella asiatica stimulira rast fibroblastov in povečuje sintezo kolagena I in elastina.

Izvira iz JV Azije in jo v ajurvedski medicini uporabljajo za vse dermatološke bolezni, za celjenje ran in probleme z lasmi …

Hialuronska kislina, ki ujame in zadržuje vodo, oblikuje pravcati zbiralnik vlage in upočasni izgubo vode iz kože. Spodbuja tudi regeneracijo epidermisa.

Uporaba

Na poškodovane predele nanesite dvakrat na dan.
Uporabljajte toliko časa, dokler rana ali poškodba kože.

Creme_40ml

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

IŠČI PO STRANI

SPREMLJAJTE NAS

COPYRIGHT BIODERMA SLOVENIJA 2018.