Prepričajte se o originalnosti in verodostojnosti BIODERMA izdelkov

 

Če dermatološko kozmetiko BIODERMA nakupujete na naših pooblaščenih prodajnih mestih, ste lahko prepričani, da ste kupili originalen in verodostojen izdelek iz Laboratorija BIODERMA.
Z nakupovanjem na nepooblaščenih prodajnih mestih tvegate nakup neoriginalnih izdelkov, izdelkov s pretečenim rokom trajanja, ki so nepravilno shranjeni ali pokvarjeni, ter namesto originalnih izdelkov prejmete tester izdelka.Neoriginalni izdelki se na prvi pogled običajno ne razlikujejo od originalnih izdelkov. Razlikujejo se po sestavinah, za katere ni mogoče jamčiti za njihovo varnost. Njihova uporaba lahko predstavlja tveganje za vaše zdravje.Visoki standardi kakovosti in varnosti uporabe dermatološke kozmetike BIODERMA zagotavljajo visokokakovostno skrb za zdravje in lepoto vaše kože.

Ker želimo, da je vaša izkušnja z dermatološko kozmetiko BIODERMA vedno varna in verodostojna, vas vabimo, da izdelke kupujete na pooblaščenih prodajnih mestih.

Pooblaščena in varna prodajna mesta dermatološke kozmetike BIODERMA v Sloveniji, kjer se prodajajo originalni izdelki iz Laboratorija BIODERMA, je izključno v lekarnah in specializiranih prodajalnah ter v spletni trgovini Sophia.si in v spletnih trgovinah lekarn, ki imajo na voljo tudi spletno nakupovanje.Seznam pooblaščenih prodajnih mest dermatološke kozmetike BIODERMA se nahaja TUKAJ

Spodaj je seznam internetnih strani v slovenskem jeziku, za katere vemo, da so nepooblaščeni prodajalci BIODERMA izdelkov v Sloveniji. Za nakupe na teh spletnih straneh ne moremo jamčiti izvora, originalnosti ali ustreznosti izdelkov.

Za vsa vprašanja glede pooblaščenih prodajnih mest nas lahko kontaktirate vsak delovnik med 8. in 16. uro na brezplačno telefonsko številko 080 35 64 ali pa nam pišite na
info@sabex-international.com.

 

Nepooblaščena prodajna mesta

 

www.notino.si www.salma.si www.parfumcek.si www.disim.si

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

IŠČI PO STRANI

SPREMLJAJTE NAS

COPYRIGHT BIODERMA SLOVENIJA 2018.