POGOJI UPORABE SPLETNEGA MESTA BIODERMA

www.bioderma.si

Dobrodošli na spletnem mestu Laboratorija Bioderma, ki je dostopno na URL naslovu – www.bioderma.si.

INTELEKTUALNA LASTNINA

Spletna stran www.bioderma.si je v lasti podjetja Sabex d.o.o., njeni sestavni deli so zaščiteni z Zakonom o varovanju pravic intelektualne lastnine. Vsa besedila, slike, fotografije, videi in ostali materiali, ki se pojavljajo na spletni strani, so izključno v lasti podjetja Sabex d.o.o. in obiskovalcem služijo za striktno lastne in zasebne namene. Obiskovalci spletnega mesta objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Obiskovalcem spletnega mesta je prepovedano prenašanje in objavljanje žaljive, vulgarne, ogrožajoče ali nespodobne vsebine, oziroma kakršne koli vsebine z neprimerno ali nezakonito vsebino, tudi tiste, ki je v nasprotju z nekaterimi pravicami obiskovalcev spletnega mesta, še zlasti pa vsebin, ki vsebujejo viruse ali kakšno drugo škodljivost za spletno stran. Obiskovalec spletnega mesta prevzame odgovornost za morebitno škodo, ki je posledica njegovih lastnih aktivnosti, ki niso v skladu z navedenimi pričakovanji, pa tudi za vse ostale vrste posledic, ki lahko iz tega nastanejo. Sabex d.o.o. si pridržuje pravico, da lahko vsebino v primeru, da ni primerna za objavo na spletni strani, delno ali v celoti izbriše.

ZAUPNOST PODATKOV

Zasebnost podatkov obiskovalcev našega spletnega mesta nam je izredno pomembna. Zato zagotavljamo, da se vaši osebni podatki uporabljajo odgovorno in v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Zaposleni v podjetju Sabex d.o.o., poslovni partnerji in ostali, pogodbeni sodelavci, so zavezani k spoštovanju načela zasebnosti in zaupnosti podatkov.

Spletno mesto uporablja piškotke (t.i. majhne datoteke, ki med brskanjem po spletnem mestu ostanejo zabeležene v vašem računalniku in se pri vašem naslednjem obisku istega spletnega mesta razberejo), ki zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Spletno mesto Bioderma avtomatsko zbira podatke o uporabi teh strani, predvsem podatke, katere kategorije strani so največkrat obiskane, koliko časa obiskovalci ostanejo na spletnem mestu, katere vsebine si največkrat ogledajo … Z dobljenimi podatki ne pridobimo vpogleda v osebne podatke obiskovalcev spletnega mesta. Potrebujemo jih za izboljšanje uporabniške izkušnje na spletnem mestu. Za izkoriščenje vseh funkcionalnosti spletnega mesta je priporočljivo, da vašemu brskalniku dovolite sprejemanje piškotkov, ki so na vašem računalniku zabeleženi 6 mesecev.

Spletno mesto Bioderma spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo varovala zasebnost obiskovalcev spletnega mesta.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

IŠČI PO STRANI

SPREMLJAJTE NAS

COPYRIGHT BIODERMA SLOVENIJA 2018.