Težave s kožo

SOS za srbečo kožo po depilaciji

8 novembra 2019

Vsaka ženska se z nadležnimi dlačicami bojuje na svoj način. Za njihovo odpravo je na voljo veliko različnih pripomočkov in postopkov. Ne glede na to, kako boleči, dolgotrajni ali dragi so, naj bi bil njihov rezultat lepa in gladka koža. A vedno žal ni tako …

Po britju ali depilaciji se pogosto zgodi, da je koža, namesto da bi bila svilnato mehka, pordela, razdražena, polna majhnih mozoljčkov in drugih izpuščajev. Še posebej neprijetna pa sta srbečica in občutek skelenja.

Odstranjevanje dlak namreč na površini kože pusti mikro poškodbe, ki se lahko vnamejo. Zato je pomembno, da po depilaciji ali britju kožo negujete z ustreznimi izdelki, še posebej če veste, da je vaša koža bolj dovzetna za različne iritacije.

Izogibajte se alkoholu in dišavam

Po depilaciji se je treba izogibati kremam, losjonom in dezodorantom, ki vsebujejo alkohol, saj ta draži kožo ter povzroča rdečico in srbenje. Negovalni izdelki morajo pomirjati kožo, jo dobro navlažiti in ne smejo biti odišavljeni.

Če se po odstranitvi dlak pojavi neprijetna srbečica, jo lahko ublažite z inovativnim izdelkom iz Laboratorija Bioderma – Atoderm SOS sprejem.

Takoj po njegovem nanosu je koža pomirjena, potreba po praskanju pa zmanjšana. Atoderm SOS sprej namreč srbenje pomiri v 60-ih sekundah, njegovo delovanje pa čutimo kar 6 ur.

Zasnovan je na tehnologiji Skin Relief, ki vsebuje izvlečke ambore in zelenega čaja. Skupaj s pomirjujočo dermatološko aktivno sestavino enoksolon od samega začetka blokira biološke procese, ki so odgovorni za srbenje. Vitamin PP in skvalen, ki dopolnjujeta formulo, pa kožo oskrbita z lipidi.

S svojo izjemno lahko teksturo (emulzija olja v vodi), ki se hitro vpije, Atoderm SOS sprej poskrbi za takojšen občutek svežine. Izjemno fine mikro kapljice zagotavljajo enakomerno porazdelitev po celotnem telesu in obrazu, hiter 360° nanos v enem samem koraku pa je idealen tudi za težje dosegljive predele. In kar je najpomembnejše – ne vsebuje alkohola in dišav!

Rezultati je takojšnje udobje, dolgotrajno vlaženje in intenzivna zaščita. Koža je pomirjena, potreba po praskanju pa zmanjšana.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

IŠČI PO STRANI

SPREMLJAJTE NAS

COPYRIGHT BIODERMA SLOVENIJA 2018.